Pregatiri pentru Carnavalul de la Rio 2010

[imagebrowser id=32]

In febra pregatirilor si a repetiilor pentru cel mai renumit carnaval din lume, la Rio a avut loc in acest weekend carnavalul animalelor. Mai exact iubitorii de animale s-au mandrit cu prietenii lor patrupezi costumati si aranjati mai ceva ca stapanii :) la carnavalul animalelor de companie. Acest eveniment are loc anual, cu o saptamana inainte de a incepe nebunia pe ritmuri de samba din capitala braziliana.

Anul acesta, renumitul Carnaval de la Rio va incepe pe 12 februarie, urmand ca parada celor 12 scoli de samba sa aiba loc pe 14 si 15 februarie.  Fiecare scoala are pana la 6.000 de dansatori, instrumentisti si participanti, o regina imbracata foarte sumar :) si dezvolta o tema alegorica. Scolile se intrec intr-o parada spectaculoasa pe Sambodromo pentru a castiga titlul de campioana.

Ofertele agentiilor de turism pentru Carnaval sunt destul de variate insa toate au preturi piperate, cu mult peste 1000 de euro pentru un sejur de 7 nopti in capitala braziliana. Tinand insa cont de faptul ca e un spectacol impresionant si ca se suprapune si cu Ziua Indragostitilor, puteti face un sacrificiu si oferi o astfel de vacanta partenerului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>