Preturi mici de la TAROM

Va amintiti probabil de promotia companiei aeriene TAROM inceputa la sfarsitul anului trecut si intitulata “Maratonul de iarna”. Nu stiu exact cat succes a avut, daca a fost sau nu mai mult reclama de capul ei sau daca a fost, asa cum reclamau unii cititori de pe blogul nostru ” o mare minciuna “.

Cert e ca TAROM-ul insista si revine cu editia 2010 a acestui program, in prima etapa fiind puse in vanzare bilete dus-intors la tariful de 9 euro (plus taxe de aeroport), pentru 19 rute externe. Editia 2010 a inceput pe 16 ianuarie si se va incheia pe 14 februarie.

Primele destinatii incluse in “Maraton” sunt Amsterdam, Salzburg, Zurich, Londra si Lyon iar preturile biletelor cu taxele incluse pentru aceste destinatii variaza intre 96 si 116 euro. Daca doriti sa calatoriti in aceste orase, accesati site-ul TAROM si cumparati-va biletul in perioada 16 ianuarie – 31 ianuarie. Biletele achizitionate in acest inteval pot fi utilizate intre 25 si 31 ianuarie 2010 iar perioada de sedere este de maxim 7 zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>