Praga – o capitala pentru toate gusturile

Probabil ati observat cu totii inclinatia noastra pentru capitala Cehiei, dupa numeroasele articole pe care le-am publicat de-a lungul timpului :) . Revenim acum cu un filmulet interesant de la CNN despre Praga si drumul acesteia de la capitala comunista la o atractie turistica importanta.

Spre deosebire de altii :) , praghezii au reusit destul de repede sa iasa de sub amintirea urata a Cortinei de Fier si sa speculeze potentialul orasului imediat dupa 1990. Atunci Praga a profitat de faptul ca era o capitala aproape necunoscuta pentru restul lumii si s-a vandut cum a stiut mai bine, ajungand astazi una dintre cele mai apreciate destinatii turistice.

Viata culturala intensa, castelele, restaurantele, berea din belsug, viata de noapte sunt doar cateva din motivele pentru care Praga merita descoperita de cei care nu au avut deja ocazia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>