Parc de distractii de Sarbatori la Busteni

Primaria din Busteni, spre  deosebire de multe autoritati locale din tara asta se misca in directia dezvoltarii statiunii si atragerii de turisti. Mai exact, reprezentatii locali au obtinut fonduri structurale pe care le-au investit in deschiderea unui parc de distractii si refacerea partiei de schi Kalinderu.

Parcul de distractii are 14.000 m.p.si va fi deschis pe 15 decembrie, in pragul sarbatorilor de iarna. El va fi amenajat dupa modelul celui din Innsbruck si va avea trambuline, tobogane, carusel si partie de snowboard.

In plus, Primaria din Busteni a mai obtinut din aceleasi fonduri, inca 8 milioane de euro ce urmeaza a fi investiti in modernizarea si restructurarea centrului orasului. Proiectul “Busteni, o statiune renascuta” va demara in martie 2010 si va fi finalizat in aproximativ 2 ani.

E bine ca se mai intampla si astfel de lucruri si exista oameni cu initiativa. Cu siguranta asta e una dintre cheile revitalizarii turismului nostru: implicarea autoritatilor locale si folosirea fondurilor structurale pentru investitii in modernizarea statiunilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>