Atmosfera de Craciun pe Champs Elysees

Probabil putine lucruri se compara ca frumusete cu bulevardul Champs Elysees din Paris iluminat de Sarbatori. Anul acesta, cantareata si actrita franceza Charlotte Gainsbourg impreuna cu primarul Parisului au pornit pe 23 noiembrie luminile de Craciun pe celebrul bulevard.  Pe o distanta de 2 kilometri si pe 400 de copaci, peste 1 milion de beculete au fost intinse pentru a crea o atmosfera de poveste.

Nu putea sa lipseasca de pe Champs Elysees nici mult asteptatul Targ de Craciun ce ofera anul acesta peste 170 de standuri cu ornamente, suveniruri sau jucarii. La inaugurarea targului si-au facut aparitia direct de la Disneyland Paris, Mickey Mouse si Minnie spre incantarea copiilor veniti sa se bucure de moment.

Surprizele autoritatilor franceze nu se opresc aici. Norocosii care vor ajunge la Paris in aceasta perioada vor putea admira si expozitia de sculpturi de gheata aflata tot pe Champs Elysees si deschisa pana pe 18 decembrie.

Ice Magic – Féerie de Sculptures de Glace – Paris, Champs-Elysées 2009 from TravelPics.fr on Vimeo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>