Promotii pentru biletele de avion de Sarbatori

Business Standard

Business Standard

Daca vreti sa va petreceti Craciunul sau Revelionul in Europa si preferati ca mijloc de transport avionul, acum e cea mai buna perioada pentru a va achizitiona biletele de calatorie. Si asta pentru ca majoritatea companiilor aeriene (nu numai cele low-cost) au promotii si preturi atractive pentru rezervarile facute pana la 31 octombrie.

Avand in vedere situatia economica in care ne aflam, asa cum era de asteptat, romanii si-au taiat cam jumatate din bugetul de vacanta. De aceea nici inghesuiala si batalia pe promotii nu au intarziat sa apara.

Deja sunt numeroase curse din perioada sarbatorilor de iarna unde s-au vandut o mare parte din locuri cu aproape 3 luni inainte. TAROM-ul isi mentine oferta de 50 de euro catre toate destinatiile fara taxe incluse si prin urmare a crescut constant numarul celor care si-au cumparat bilete in avans. De aceea, cel mai bine ar fi sa a interesati de pe acum (asta in cazul in care aveti concediu, resurse financiare si planurile gata facute) si sa va achizionati biletele pentru Sarbatori.

2 thoughts on “Promotii pentru biletele de avion de Sarbatori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>