Balcon prabusit la Cetatea Rasnov – la un pas de tragedie

rasnov

Uite-asa ne batem noi joc de turisti si ne jucam cu viata oamenilor. Marele noroc a fost ca totul s-a intamplat aseara, la putin timp dupa inchidere, dupa ce cu cateva minute inainte au fost persoane in acel balcon care au admirat privelistea si au facut fotografii.

Ignoranta autoritatilor e incalificabila. Acum se cearta intre ei, primaria si societatea care a administrat cetatea pana in 2007, pe subiecte de genul: Cine a luat mai multa spaga? I-a dat cineva autorizatie? Cine a inchis ochii si n-a verificat starea constructiilor? Concluzia e ca nimeni nu ne protejeaza in tara asta, nimeni nu ne apara interesele iar campania de milioane de euro “Land of Choice” e egala cu zero: alegem sa mergem intr-o tara in care se prabusesc cladirile peste noi, ne ataca ursii, cainii comunitari si eventual (mai rau) oamenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>