Vacanta la tara cu 150 de lei

agrotutism

Programul “Vacanta la Tara” este speranta si sansa multora dintre romani de a petrece cateva zile departe de casa anul acesta. Cu preturi mai mult decat rezonabile si cu un real succes anul trecut, programul revine si anul acesta cu doua saptamani mai devreme.

Asociatia Nationala de Turism Rural si Ecologic (ANTREC) a anuntat derularea programului “Vacanta la Tara” in perioada 1 septembrie – 1 noiembrie 2009. Oferta cuprinde 5 nopti cazare in camera dubla (de duminica pana vineri) cu doar 150 RON/ persoana la o pensiune de 2 margarete sau cu 195 RON in pensiunile cu mai multe pretentii, de 3 sau 4 margarete. Noutatea de anul acesta este includerea in oferta  si a micului dejun pe langa cazarea propriu – zisa.

Deci toata lumea e fericita: turistii care merg cateva zile intr-o pensiune si se bucura de aerul curat de la munte pe bani putini, ANTREC-ul si pensiunile care-si vand locurile chiar si in extrasezon. Sau cel putin asa pare. Asta din cauza ca, de exemplu, in judetul Suceava niciuna din cele 41 de pensiuni membre ANTREC nu si-a facut cunoscuta inca oferta promotionala pentru turisti. Se pare ca marea majoritate a proprietarilor de pensiuni de aici nu sunt interesati de acest program si functioneaza in continuare cu preturile lor obisnuite.

Merita oricum sa incercati. Judetele in care se desfasoara “Vacanta la Tara” sunt Alba, Brasov, Constanta, Covasna, Gorj, Maramures, Neamt, Suceava, Sibiu, Tulcea si Vrancea. Asa ca tot ce trebuie sa faceti este sa contactati reprezentantii ANTREC din aceste judete ce au intrat in program si sa vedeti daca aveti unde sa faceti rezervari :) .

One thought on “Vacanta la tara cu 150 de lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>