Vacanta in Bulgaria – Nisipurile de Aur

Multe se spun despre Litoralul Bulgaresc si foarte mult se discuta despre diferentele intre acesta si cel Romanesc. In realitate nu exista nicio comparatie daca pana nici Marea Neagra, elementul comun ( in afara de limba romana care se vorbeste cam la fel de des in ambele locuri :) ) pare sa ajute mult mai multe pe vecinii de la sud decat pe noi.

Astazi am vazut ca daca ei nu au reusit sa-si strice litoralul am exportat noi badaranii in zona Nisipurilor de Aur cu intentia clara ” sa moara si capra vecinului “. Restaurantul despre care scrie reporterul de la Gandul nu prea avea manele in cele 3 seri cand am trecut pe langa el, ci erau 3 tipi care cantau muzica lautareasca si nicidecum de aia de sa te tai pe fata sau venele in lung.

Un angajat de acolo era in strada si ne-a facut o scurta prezentare a serii , intr-un mod foarte prietenos si deloc agresiv si daca nu am fi fost satui de cat mancasem si de feluri romanesti am fi intrat. De altfel cred ca asta e si una din marile diferente intre noi si ei. Aici nu te invita nimeni sa intri, nu-ti arata nimeni meniul si nu-ti prezinta programul artistic. Trebuie sa te prinzi singur ce e pe acolo, trebuie sa fii respectuos chiar serviabil cu chelnerii ca altfel nu te servesc sau te dau afara si la nota nu trebuie sa faci mofturi si sa platesti imediat. Acolo probabil ca tot la fel sunt insa macar te trateaza cu respect, iti iau banii mai cu grija, intr-un cuvant pleci sarac dar macar multumit sufleteste.

Statiunea pe de alta parte are mult mai multe de oferit decat Mamaia sau Jupiter, plus ca este mult mai mare. Exista un trenulet cu care ne-am plimbat si am cam facut 20 de minute dus – 20 intors de la mijlocul statiunii pe faleza intr-o parte ( deci cam jumatate doar ). Nu avem nicio sansa sa-i mai depasim , oricata reclama ne-am face, pana nu schimbam personalul si mai ales serviciile pe aici.

Si cum sa fie altfel daca la noi pana si caii din spotul de promovare sunt bolnavi ?

One thought on “Vacanta in Bulgaria – Nisipurile de Aur

  1. muzica dance

    Cand am ajuns in America , nu stiam sa vorbesc engleza, dar viata mea sexuala era perfecta. Acum engleza mea e perfecta, dar viata mea sexuala e groaznica. Julio Iglesias

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>