Marketing inteligent? Hotelul pentru exhibitionisti

standard-hotel-new-york

Standard Hotel din New York a captat atentia opiniei publice, asa cum spera, printr-un fapt mai putin obisnuit. Hotelul de 337 de camere este situat in apropierea unui parc si are ferestrele foarte mari, lucru ce a trezit idei multora din oaspeti. Asa ca scandalul a inceput imediat ce au aparut zvonuri ca tot mai multi clienti ai hotelului stau in ipostaze indecente in fata ferestrelor, spre deliciul unora dintre trecatorii din parc si spre indignarea altora.

DSC_0165.JPG

081809_AJ_HighLineSTANDARD01.jpg
Se pare insa ca managementul hotelului nu e strain de toate aceste povesti, fiind cel care a incurajat pe blogul sau postarea de fotografii cat mai “hot” din camerele hotelului. In plus, pe pagina de pe Facebook a hotelului aparea un mesaj de genul ” te incurajam sa-ti dezvalui latura exhibitionista. Impartaseste cu noi momentele de intimitate”. In momentul in care New York Post a intrat pe fir toate mesajele de acest gen de pe site au disparut. Insa tinta a fost atinsa. Cine mai are acum nevoie de fotografi amatori sau de publicitate?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>