Hotelul reciclat din Olanda

controversy-tram-inn

Un hotel noncoformist din Olanda este amenajat si dotat exclusiv cu bunuri reciclate. Controversy Tram Inn, situat in satul Hoogwoud, Olanda se mandreste cu un decor neconventional si cu turisti fascinati de ceea ce vad.

Mai exact, un cauciuc transformat in chiuveta, o barca de salvare devenita pat, un semn de circulatie cu “Parcarea interzisa” pe post de masa si multe alte exemple. Cel mai neobisnuit lucru e ca acest han controversat functioneaza in interiorul a doua tramvaie scoase din uz. Acestea au circulat odinioara pe strazile din Germania dar si din Amsterdam iar astazi servesc drept camere si sali de mese pentru turisti.

controversy-tram-inn1

Nu va ganditi ca dotarile moderne lipsesc: fiecare camera sau compartiment (cum vreti sa-i spuneti :) ) are un frigider propriu, o bucatarie utilata si un decor neconventional alcatuit din lumini de semafor, componente de masini si alte ciudatenii. Nu lipsesc aerul conditionat, incalzirea sau DVD-player-ul. Prima noapte la Hanul Controversat costa 60 de euro de persoana, urmand ca pentru celelalte tariful sa scada la 50 (cu mic dejun inclus).

controversy-tram-inn2

Pe langa cele doua tramvaie mai exista si un vagon de tren ce a fost transformat intr-un apartament in stil mexican. Punctul sau forte e jacuzzi-ul ce arata ca un urias sombrero. :)   “Hotelul din tramvai” se bucura de multa atentie din partea olandezilor dar si a turistilor europeni ce vin sa-l viziteze pentru a vedea ce se poate face cu putina imaginatie.

controversy-tram-inn3

One thought on “Hotelul reciclat din Olanda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>