Videoclipul si campania de promovare a turismului romanesc

Dupa cum s-a tot anuntat cu surle si trambite, astazi in jurul pranzului s-a lansat campania oficiala de promovare a turismului romanesc realizata cu ajutorul celor 3 mari sportivi, Ilie Nastase, Nadia Comaneci si Gheorghe Hagi. De fapt, probabil toti cei care au urmarit turneul de grand slam au vazut in timpul pauzelor publicitare un spot al tarii noastre cu mesajul “Roland Garros v-a fost oferit de Romania”. Insa astazi a avut loc marele eveniment, in fata primariei din Paris. Aici s-a amenajat un teren de tenis unde doritorii pot sa joace tenis cu Ilie Nastase sau o pot admira pe Elena Udrea in plina actiune ( schimband cateva mingi cu Nastase). Ma intreb ce face cu traista :) . Pe langa pliante cu informatii despre tara noastra francezii si turistii straini veniti la acest eveniment pot vedea un mini – spectacol la care vor participa doua ansambluri folclorice.

REALITATEA.NET – Elena Udrea către francezi: Sperăm să vă convingem să vizitaţi România

Tot aici s-a lansat si mult asteptatul clip de promovare turistica a Romaniei ai carui protagonisti sunt tot cei 3 mari sportivi. Spotul va rula toata ziua de vineri pe un ecran urias amplasat in fata primariei pariziene. Il puteti vedea aici. Astept parerile voastre. Cel mai mult imi place secventa cu gainile si intrarea lui Nastase :) . E ok clipul, insa, cel putin asupra mea, n-a avut nici un impact major. Adica nu stiu cat de convingator va fi si cati turisti straini se vor incumeta sa vina in “Tara tuturor posibilitatilor” :P . Sa speram doar ca renumele unor personalitati ca Nastase sau Comaneci vor fi un argument suficient de puternic pentru a convinge.

One thought on “Videoclipul si campania de promovare a turismului romanesc

  1. Radu

    Eu as avea 2 comentarii cu privire la filmulet :
    1. ca e prezentat in franta si e in engleza
    2. la final pana si Gica fuge din tara asa pe malul marii :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>