Curatenie in Mamaia

Acum doua zile, primarul Constantei Radu Mazare a plecat intr-o “vizita de lucru” in statiunea Mamaia. Am doua observatii legate de filmuletul de mai jos.

Prima:
Domnisoara din reportaj a spus: “Primarul i-a urcat in masini de teren pe directorii responsabili din Primarie si i-a plimbat prin statiunea Mamaia”. As vrea sa va uitati atent la urmatorul filmulet si sa-mi spuneti unde vedeti directori in masina :) .

A doua observatie ar fi ca totul nu pare decat un circ ieftin facut de ochii presei. Atitudinea si limbajul domnului primar lasa de dorit.

Sunt din ce in ce mai multi turisti care se plang ca Mamaia nu mai e ce-a fost si ca au ramas doar preturile mari iar conditiile sunt tot mai proaste. Ramane sa vedem daca se va schimba ceva dupa aceasta “descindere”. Ce e mai grav e ca sezonul a inceput si toate masurile ar fi trebuit luate cu mult inainte de a primi turistii in statiuni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>