Bilete low-cost de la TAROM!

tarom

Ce putem face pe timpuri de criza? Ne adaptam! Asta face si compania aeriana autohtona, TAROM-ul, care trece pe tarife low-cost. Mai exact ofera bilete de la 92 euro (cu toate taxele incluse!) pe destinatii destul de variate. Astfel, un bilet pana in Barcelona costa 118 euro, unul pana la Venetia 147 iar un bilet pana in Dubai 167 de euro.

Eu zic ca sunt preturi bune si merita sa va interesati un pic despre TAROM SuperSpecials (pentru ca asa se numesc :) ) . Puteti vedea toate ofertele aici .

Ce mai trebuie spus e ca ieri a inceput perioada de vanzare care dureaza doar pana pe 1 iunie. Asa ca trebuie sa va grabiti. Perioadele de calatorie sunt insa mult mai generoase: 20 iunie – 24 iulie 2009 si 6 septembrie – 15 decembrie 2009.

3 thoughts on “Bilete low-cost de la TAROM!

  1. Mihaela

    Cea mai mare minciuna oferita de Tarom. Vi se pare low cost un bilet Bucuresti -Budapesta si retur cu 445 de euro? Am inteles de la compania Tarom, unde am sunat, ca exista cate un bilet , doua low cost pe cursa. Deci nici vorba de bilete la preturi mici. Mai bine dau faliment decat sa ieftineasca biletele. Asta e mentalitatea noastra , a romanilor. N-o recunosteti?! Ma bucur ca vin companiile aeriene straine sa vanda bilete la noi. Am luat bilet pana la Londra in august la jumatate de pret cu AUA. Asa da!!!!

  2. Simona Post author

    Mda, ma gandeam si eu ca avem in sfarsit o initiativa inteligenta din partea TAROM. Se pare ca nu..In ritmul asta chiar ca o sa dea faliment. Totusi, atata tam-tam pt un bilet-doua pe cursa ??? Pai de asta ne-o iau toti inainte , ca suntem asa rigizi si neinspirati.

  3. Geologul

    Hmm,vad ca linkul nu mai merge… Creca au scos “oferta speciala”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>