Aerul din Madrid si Barcelona poluat cu droguri

Depozit de droguri :)

Depozit de droguri :)

Poluarea aerului din Spania era un fapt demult cunoscut de public, insa acum s-a descoperit ca nu e vorba numai de praf sau de noxele emise de masini. Un studiu recent a scos la iveala ca aerul din Madrid si Barcelona este poluat cu cel putin 5 droguri, dintre care predominanta este cocaina :) . Pe langa aceasta, s-au gasit urme de amfetamina, cannabis, o “ruda” a LSD-ului si opiu.

Cu toate aceastea, cercetatorii sustin ca nu sunt motive de ingrijorare. Testele au fost facute in zone in care consumul de droguri este mai mare decat in restul oraselor: in Madrid langa o zona parasita cunoscuta a fi frecventata de traficanti iar atat in capitala Spaniei cat si in Barcelona, a fost testat aerul din jurul universitatilor :) .

Conform datelor Departamentului de Stat din S.U.A. , Spania este cel mai mare consumator de cocaina si hasis din Europa si reprezinta, de asemenea, un punct de tranzit deosebit de important al transporturilor de narcotice provenind din America Centrala si de Sud.

Ma intreb, daca lucrurile stau asa in Spania, cam cum e in Amsterdam? :)

Cannabis College - Amsterdam

Cannabis College - Amsterdam

Cannabis College - Amsterdam

Cannabis College - Amsterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>