Solutie pentru turismul romanesc

Citeam fara surprindere faptul ca turismul romanesc este in scadere ceea ce oarecum era de asteptat. Previziunile generale erau pesimiste iar turismul nu putea face nota discordanta. Acum ca si Gigi a intrat in Criza dar si faptul ca inca nu avem imn, acesta urmand a fi lansat abia pe 1 Mai consider absolut fireasca revolta hotelierilor. Pai cum fratilor nu vreti sa cazati la noi pe marii infractori ?

Nu cumva Hotelurile – Puscarie sau mai bine zis Puscariile – Hotel ar fi salvarea turismului romanesc ? Va mai aduceti aminte cum stateau Trutulescu Tigareta II , Fane Spoitoru si sa nu mai zic de Luceafarul Huilei ? Televizor, sampanie fina, fete frumoase ( na , la vremea aia pana si Marinela Nitu mai arata a om spre deosebire de acum ) buda in camera , maxim 2 in camera ( artistii intre ei , nu se amestecau cu pleava :) ) asternuturi schimbate zilnic … Gasiti vreo diferenta intre un hotel de 3 stele si o puscarie pentru meseriasii de 5 stele ?

Ia ganditi-va cam cat ar investi Gigi intr-un stabiliment de genul asta ? dar Popoviciu ? Dar Base la anul daca iese Crin ? :) Sa nu mai zic de Nastase care cred ca si-ar ceda una din cele 6 case pentru un tratament si SPA acolo :)

Vad ca sunt probleme si la incoming ? Pai de ce nu am aduce si de afara ? Europa nu are suficienti bogatasi ? Iata de curand Iulius Meinl ar fi putut fi oaspete de lux.

httpv://www.youtube.com/watch?v=A_VsLcIrFf8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>