Hotel pentru nudisti in Germania

Olivander via Flickr

Olivander via Flickr

Frieder Haferkorn, un intreprinzator inventiv din Germania, vrea sa transforme un hotel obisnuit intr-un rai pentru nudisti. In incinta hotelului, hainele sunt strict interzise :) . Cu toate ca data inaugurarii nu a fost inca anuntata, regulile casei au fost deja stabilite si sunt destul de stricte:

Regula 1. Accesul in interiorul hotelului este permis doar pentru nudisti.
Regula 3. Oaspetii sunt obligati sa fie goi in incinta hotelului.
Regula 5. Raporturile sexuale sunt strict interzise in zonele comune ale hotelului. (pe holuri, in restaurant sau la receptie :) )

Noul hotel Rosengarten va avea 32 de camere, un restaurant, sauna si un salon pentru bronzat.

Nudistii au de ce sa fie din ce in ce mai fericiti pentru ca s-ar putea ca in viitorul apropiat sa se poata si plimba goi fara a primi amenzi si a suporta indignarea celor din jur. Doua sate din regiunea muntoasa Harz vor sa desemneze o parte din trasee numai nudistilor, astfel incat ei sa se poata plimba linistiti iar cei ce nu sunt adeptii acestui curent sa nu fie nevoiti sa-i vada. Cu sau fara permisiunea oficiala, nudistii se plimba in voie de mai bine de un secol prin padurile Germaniei. Unii dintre ei chiar isi anunta “promenadele” pe Internet pentru a putea avea spectatori. :)

Destul de ciudat, insa nemtii sunt un popor mai libertin si cu tot mai multi adepti ai nudismului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>