Oare cine va fi norocosul?

Procesul de selectie pentru cel mai bun job din lume se apropie de sfarsit. De-abia astept sa vad cine va fi invidiat de o lume intreaga pentru sansa pe care o are, mai ales in perioada asta neagra de criza.

Campania de promovare a turismului in Marea Bariera de Corali a dat roade: peste 34.000 de aplicanti si alti foarte multi nemultumiti ca site-ul a fost supraincarcat si nu au reusit sa mai aplice. Oricum ar fi, timp a fost destul si 10 au fost fericitii alesi. Pe langa acestia, inca un norocos va avea sansa sa se prezinte la interviu, pe baza votului publicului. De aceea, mai aveti 14 zile pentru a vota candidatul care va place cel mai mult.

Trebuie sa recunosc ca am vazut cateva filmulete extrem de inspirate si de amuzante. Din pacate nici un roman n-a reusit sa intre in faza finala a procesului de selectie. Mie-mi place rusoaica :) .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>