Hotel Globus – Praga

In periplul meu de 6000 de km in 10 zile ( da, ati ghicit , cu masina :) ) am poposit si la Praga pentru cateva zile si am stat doua nopti la Hotelul Globus.

E pus foarte misto langa autostrada care vine dinspre Budapesta , putin dupa ce intri in Praga. Daca aveti GPS nu e problema, doar sa aveti incredere in el fiindca la un moment dat drumul te duce pe langa niste blocuri dar in fata vezi imensul Globus.

E atat de mare incat a trebuit impartit in 2 corpuri . Alte detalii despre numar de camere si facilitati gasiti aici fiindca nu prea am avut timp de observatii :) E un hotel spectaculos si foarte modern iar raportul pret / calitate este super.

E asezat intr-o zona foarte linistita asa ca te poti odihni foarte bine si are cel mai bun mic dejun pe care l-am mancat pe undeva vreodata. O sunca de Praga de la mama ei , salate cu maioneza si afumaturi de care vrei si de care nu vrei , omlete si alte chestii care mai de care mai bune. Faceam nenumarate drumuri pana la bufet si inapoi :)

Langa el este un restaurant super bun , Koliba se cheama si de la el aveti pozele de mai jos. Am fost avertizat de cantitatea si calitatea salatelor de acolo dar am crezut ca glumesc si de aia ne-am luat fiecare cate o portie :)

De la o masa poti vedea autostrada super bine luminata care duce spre centrul orasului si e o senzatie deosebita sa mananci si sa vezi din varful dealului ditamai capitala ce asteapta sa fie vazuta.

2 thoughts on “Hotel Globus – Praga

  1. admin Post author

    Uite asta e adresa, cred ca oricum o stii. 
    HOTEL GLOBUS ***, Gregorova 2115/10, CZ – 148 00 Prague 4
    Cum iesi de pe autostrada trebuie sa faci dreapta la prima iesire dupa care mergi inca un km si apoi iarasi dreapta. Au pus cred intre timp un semn.

    Uite si un nr de telefon daca nu gasesti :+420-296 799 100. Bafta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>