Balbaieli la MT

Mda, dar de ne obisnuiseram deja cu asta. Mai tineti minte cand dna Udrea nu voia sa mai auda nimic de Dracula? Atunci spunea ca nu se mai poate gandi la a mai face un brand turistic din celebrul vampir si nu are nici un plan vis-a-vis de asta. Prea s-a batut moneda pe asta si tot ce stiau strainii de Romania era legat de Dracula.

Acum se pare ca s-a schimbat macazul si viziunea asa ca…SURPRIZA!!!…Ministerul Turismului ar vrea sa promoveze mitul Dracula printr-un circuit turistic .

Ce sa mai discutam? Nu e mai mult decat evident cam in ce directie se indreapta turismul nostru? In plus, parca se dorea promovarea turismului balneoclimateric. Dna Udrea voia sa faca si Bucurestiul statiune balneo. Pana una alta, se pare ca statiunea Borsec e in paragina, ca dupa privatizare a devenit doar o umbra a ceea din cauza faptului ca nu s-a mai investit nici un ban acolo si  ca “Perla Carpatilor” mai e tinuta in viata doar de investitori straini care  (culmea!) au mai construit cate ceva si incearca sa atraga turistii.

Bine ca noi avem pata pusa pe ski, pe partii si vrem sa facem ditamai domeniile schiabile. Nu zic ca-i rau neaparat, dar mai organizati-va fratilor odata! Prea ne-am impotmolit in planuri, prioritati si proiecte. Hotarati-va si apucati-va de ceva! Stiu si povestea cu “aveti mila de un ministru care de-abia a fost numit in functie” dar timpul trece.

Sa vedem acum ce se va intampla la Targul International de Turism de la Berlin. Sa speram ca nu vom mai avea parte de scene lacrimogene si de data asta. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>