Platesti cat vrei!

Un lant hotelier international ofera oaspetilor sansa de a plati cat doresc pentru cazare, in conditiile scaderii industriei turistice din cauza crizei mondiale.

Camerele la Singapore Ibis, membru al lantului hotelier cu acelasi nume, au preturi incepand de la 92$ iar, ca parte a campaniei promotionale ce preceda inaugurarea sa pe 12 februarie, permite clientilor sa intre pe site si sa introduca pretul pe care sunt dispusi sa-l plateasca, o perioada limitata de timp in fiecare zi.

Directorul de marketing al hotelului declara ca masura este o consecinta a crizei mondiale dar este si cea mai buna metoda de a afla pretul pe care piata este dispusa sa-l plateasca.

Bineinteles, cu totii s-au asteptat ca oamenii sa porneasca licitatia de la preturi derizorii, 1$, dar au constatat ca au existat si oferte de 70 – 80 $, considerate surprize placute care au confirmat faptul ca oaspetii apreciaza serviciile hotelului.

Aceasta metoda de promovare a fost, pana in prezent, limitata la Singapore Ibis dar ar putea fi lansata si in alte hoteluri din grup, din intreaga lume. Ibis este parte a grupului francez Accor.

Daca va simteati pana acum jefuiti de hoteluri, puteti in sfarsit sa licitati pretul pe care il doriti si care vi se pare rezonabil. Si mai ales ca in lunile februarie si martie sunt reduceri in Singapore, profitati de ocazie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>