Osama a fost respins

Job-ul de vis din Australia a atras peste 11.000 de aplicanti printre care si Osama Bin Laden, care insa nu a reusit sa treaca de prima etapa a selectiei.

Un purtator de cuvand al Oficiului de Turism Queensland a declarat ca o persoana, folosindu-se de identitatea celebrului terorist, a aplicat la slujba de ingrijitor pe insula Hamilton. Filmuletul de 30 de secunde il arata pe Bin Laden, spunand ceva neinteligibil, dar exista si o subtitrare. Osama se descrie ca o persoana comunicativa, familiarizata cu zonele nisipoase si cu experienta in coordonarea unor evenimente de mare amploare :) .

E adevarat ca s-a cerut multa imaginatie si creativitate in realizarea clip-ului :) , insa nici chiar asa! 

Campania de marketing pentru “Cel mai bun job din lume” in valoare de 1.7 milioane $ a starnit un imens interes international, aplicantii provenind din 162 de tari. Am vazut si cativa din Romania :) . Daca vreti sa va amuzati, intrati pe site.

Ministrul Turismului din Australia a recunoscut ca toata aceasta campanie a avut ca scop atragerea turistilor in insulele din Marea Bariera de Corali dar a subliniat ca oferta locului de munca este cat se poate de reala.

httpv://www.youtube.com/watch?v=EMfojmVlP-c

One thought on “Osama a fost respins

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>