Cipru – mai ieftin de anul acesta

Bineinteles, tot criza asta…Hotelierii ciprioti au fost obligati, pentru a ramane in piata si a revitaliza turismul aflat deja intr-o scadere cronica determinata de criza mondiala, sa reduca tarifele, transformand Cipru intr-o destinatie mai ieftina.

Un pachet de masuri menite sa creasca numarul turistilor straini a fost anuntat luni, printre care reducerea taxelor hoteliere, cresterea bugetului Organizatiei de Turism din Cipru cu cateva milioane bune de euro, deschiderea de consulate in tarile considerate parteneri traditionali pe sectorul turistic sau imbunatatirea serviciilor hoteliere. De asemenea, in agenda acestui an sunt incluse 20 de proiecte de drumuri si 20 de proiecte de constructii.

Bine ca macar unii se dezmeticesc si se mobilizeaza. Noi suntem preocupati acum cu Brandul Turistic al Romaniei in care bagam 75 de milioane de euro din fonduri europene (ma intreb cine va castiga licitatia :) ) si cu tot felul de alte proiecte ciudate. Apropo, azi Guvernul a aprobat introducerea tichetelor de vacanta, ce ar trebui sa creasca spectaculos consumul si numarul de locuri de munca din acest domeniu.

Pana una-alta, cine mai are inca un loc de munca, un salariu si posibilitatea de a pune ceva bani deoparte pentru un concediu (mi-e din ce in ce mai greu sa cred asta), sa stea cu ochii pe ofertele de anul acesta, pentru ca se pare ca vor fi din ce in ce mai multe si mai tentante.

httpv://www.youtube.com/watch?v=YUrGBziDZo4&feature=related

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>