Ascunzatoarea perfecta

Daca vreti sa va refugiati intr-un loc cel putin interesant si (cel mai frumos lucru!) nu vreti sa fiti gasiti prea usor, atunci solutia e noul hotel creat de firma suedeza Tham & Videgard Hansson.

Ce e si mai frumos e ca veti avea o priveliste minunata si de la inaltime a padurii care va inconjoara si nu veti fi vazuti de ceilalti :) . Noul concept suedez este construirea unei casute intr-un copac ce are la exterior oglinzi aplicate pe structura de aluminiu a casei.

Astfel, cubul cu oglinzi devine “invizibil” sau cel putin se integreaza atat de bine in peisaj incat pentru un ochi neatent ar putea trece neobservat. In schimb, interiorul e complet dotat, cu baie, dormitor, bucatarie si o terasa pe acoperis. Accesul se face printr-o scara din franghie, asa ca s-ar putea sa trebuiasca sa fiti destul de sportivi pentru a va incumeta la asa ceva :) .

tree7

Problema cu pasarile care se izbesc in tot ce prind (mai ales in avioane) a fost si ea rezolvata. Ca sa nu confunde mini hotelul cu padurea adevarata, se vor lipi pe oglinzi niste stickere ce vor fi vazute doar de pasari. Asa ca nu e nici o problema. Nu va ganditi ca o sa asistati la scene de groaza gen “Pasarile” de Hitchcock. :)

Voi face intr-o zi un top al celor mai ciudate hoteluri. Vad ca se ingroasa serios randurile si lumea nu duce deloc lipsa de idei.

Ce ziceti? E interesant? Futuristic? Ati alege un cub din asta suspendat in locul unui motel ? :)

mirror_hotel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>