Anglia – reduceri de criza

Daca va doreati dintotdeauna sa vedeti macar o data Palatul Buckingham, London Bridge sau Big Ben-ul, se pare ca acum este momentul. Anglia e una din tarile cele mai afectate de criza mondiala si, dupa cum bine se spune, “desperate times call for desperate measures”. Asa ca, ingrijorati de faptul ca lira s-a prabusit, economia se clatina din ce in ce mai tare, numarul de someri a crescut ingrijorator, atat sectorul public cat si cel privat au realizat ca acum este momentul in care se vede importanta turismului si contributia sa la economie.

Prin urmare, Agentia Nationala de Turism VisitBritain are ca obiectiv declarat incurajarea localnicilor sa-si descopere tara si atragerea turistilor straini in aceasta perioada in care Anglia a devenit o destinatie cat se poate de ieftina si accesibila.Si hotelurile si-au utilizat cele mai bune strategii de marketing pentru a depasi perioada de austeritate. Astfel, doua hoteluri din Londra ofera camere la 1 lira pe noapte!!!

Bineinteles ca masura a avut un succes urias. Hotelul Hexton a “pus la bataie” 500 de camere la 1 lira si 500 la 29 de lire. Cum era de asteptat, toate camerele s-au epuizat in 20 min, cele de 1 lira in 7 minute si cele de 29 in 13 minute. :) Peste 60.000 de oameni din diferite tari au incercat sa rezerve, insa, din pacate, doar cei mai rapizi au fost norocosi. Nu va ingrijorati, calitatea serviciilor nu scade direct proportional cu pretul. Totul ramane exact la fel, ba chiar vi se ofera ca “bonus” sucuri naturale si apeluri telefonice gratuite pe teritoriul Angliei. :)

Cel de-al doilea hotel, UMI de 3 stele ofera prima noapte la 1 lira si, mai mult, mic dejunul este inclus in acest pret simbolic. Si aici e batalie mare. In schimb, daca nu sunteti atat de rapizi, beneficiati oricum de o reducere substantiala. Oferta pentru luna februarie la acest hotel de 3 stele e de o camera pe zi la 10 euro pe noapte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>