Centre spa pentru caini

Daca merg pe strada si intreb lumea de cate ori a fost pana acum intr-un centru spa, sunt convinsa ca multi imi vor spune “Niciodata” iar unii nici macar nu vor sti macar ce inseamna.

Dar astia suntem noi, cei cu tot felul de probleme pe cap, cu banii numarati si care abia ne permitem sa plecam de doua ori pe an undeva in concediu.

Cei bogati, fericiti si fara prea multe preocupari, in schimb, isi duc animalele de companie la spa. Asa a aparut si primul centru spa pentru caini din lume, in Australia. Responsabilii centrului sustin ca, oricat de rea ar fi criza, oamenii nu vor face rabat de la a-si ingriji copiii (ceea ce mi se pare perfect normal) si animalele.

Sa nu credeti ca numai cainii au acces la un asemenea rasfat, cu masaje, bai si tratamente. Asa cum spune si cea din material, si caprele sunt binevenite :)).

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>