Cel mai bun job din lume

great-barrier-reef

Suna prea frumos ca sa fie adevarat: un salariu de mai mult de 100.000 $ si cazare asigurata pe insula Hamilton din apropierea Australiei. Norocosul angajat va avea suficient timp sa exploreze Marea Bariera de Corali.

O modalitate de promovare foarte inteligenta dusa de agentia Tourism Queensland care a atras atentia lumii intregi cu campania “Cel mai bun job din lume”. Contractul de munca se incheie pe o perioada de 6 luni, salariul e cel de mai sus (de 6 cifre :-o) iar programul e flexibil. Partea cea mai buna a acestei povesti sunt cerintele “cheie” ale postului: explorarea zonei pentru a cunoaste potentialul turistic al acesteia si postarea pe Internet saptamanal de poze, filmulete si impresii.

“Oropsitul” angajat va trebui sa curete piscina vilei in care va locui, sa hraneasca pestii si sa ia corespondenta (in prealabil va trebui sa mearga cateva zile cu cei de la Serviciile Postale Aeriene pentru a cunoaste si insulele invecinate). Transportul catre insulele invecinate este, bineinteles, suportat de angajator. De asemenea, veti avea asigurare de calatorie gratuita, laptop, camera video.

Nu sunt necesare studii superioare dar candidatul ideal trebuie sa fie un bun inotator, sa faca snorkeling, sa aiba spirit de aventura si excelente abilitati de comunicare.

Stiu ca probabil vreti cu totii sa aplicati. Si pe mine ma bate gandul. Pentru asta trebuie sa accesati site-ul www.islandreefjob.com (care deja se incarca destul de greu de la milioanele de oameni disperati care incearca – printre care ma numar si eu :)) ) si sa completati un formular de aplicare. Pe langa asta trebuie sa mai trimiteti un filmulet de 60 de secunde in care sa explicati de ce sunteti potrivit pentru acest job. Data limita pentru a aplica este 22 februarie 2009.

Din totalul aplicantilor vor fi selectati 11 pe 2 aprilie ce vor sustine interviul final in Queensland incepand cu data de 3 mai 2009. Pe 6 mai va fi anuntat fericitul angajat ce va incepe “munca” de la 1 iulie. Toate costurile, incluzand transportul dus-intors in Australia, cazarea pe perioada interviurilor si cheltuielile pentru obtinerea vizei sunt suportate de Tourism Queensland!!!

Nici nu stiu daca mai are rost sa comentez. Ganditi-va cum e sa castigati in 6 luni 100.000 de dolari, sa stati intr-o vila din Marea Bariera de Corali si sa trebuiasca sa hraniti pestii, sa vedeti balenele si testoasele si sa faceti snorkeling. E dezgustator de bine :)). Asa ca nu mai pierdeti timpul si aplicati :)

5 thoughts on “Cel mai bun job din lume

  1. Pingback: Osama a fost respins | Destinatii Europene - Blog de turism

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>