Vacanta in Austria, Tirol

Abia astept sa plec in vacanta in Austria.  Innsbruck-ul e locul perfect in care sa-ti petreci macar o saptamana pe an. Ai de toate de vazut si de facut aici. Poti sa mergi sa vizitezi Serfaus – Fiss – Ladis care e un complex de statiuni super reusit, unul dintre cele mai bine organizate din Austria. Ai partii de ski pentru toate gusturile , locuri de joaca pentru copii cu monitori de ski, tobogane si cam tot ce si-ar putea dori micutii :).

telecabina

partie_de_saniekinderland

Normal ca aici nu trebuie sa-si care skiurile dupa ei la deal si sa se chinuie sa evite multimea de skiori care coboara alandala in viteze astfel incat o zi de ski devine chiar o incercare a vietii.

Ce e mai interesant e sa-i vezi pe copii de nici 3 ani cu suzeta in gura cum fac cristiane iar tu, needucat in tinerete in alte skiului , te uiti cu gura cascata la ei cum de e posibil :)

Pentru parinti ai alte variante de distractie.  In primul rand pentru skiori sunt cateva zeci de partii de toate dificultatile posibile, numerotate, denumite si individualizate prin culori ca sa stii dinainte la ce sa te astepti.

Daca nu esti un mare skior ai niste partii de sanie de 5 – 6 kilometri printre brazi de mergi 20 de minute si te bucuri de natura, adrenalina si aer curat. Si daca tot nu esti convins te duci ca carciuma turistilor unde bagi un snaps cu un wurts local de-ti trece tot oful :)

Bar langa partie :)

Bar langa partie :)

Bar langa partie :)

One thought on “Vacanta in Austria, Tirol

  1. Roxandrei

    Am fost recent in Austria si mi-a placut foarte mult. Totul este organizat, curat si pus la punct. Totusi o vacanta intr-o tara latina ma atrage ma mult din cauza ca este mai vesela si plina de energie. Am scris si un articol detaliat despre experienta mea in Austria (cazare, preturi, obiective, atmosferta, etc):
    http://roxandrei.ro/calatorii/vacanta-in-austria/
    Voi reveni in acesta tara in vacanta de iarna pentru schi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>