Reduceri de 50 % dupa Sarbatori

Citeam azi ceea ce stiam mai de mult faptul ca dupa sarbatori pachetele turistice se reduc cu 50 %

Putem sa privim aceasta ca o nevoie sau o cerere. Pe deoparte marea majoritate a turistilor au concediu in perioada Sarbatorilor de iarna fiindca, na , sunt sarbatori legale, nu poti sa te duci la servici ca nu ai cu cine sa muncesti , toata lumea e pe acasa si prajeste porcul ( sau ciupercile in cazul vegetarienilor :) ) sau , daca ai o meserie ce necesita prezenta constanta , poti fi la munca daca te trimite seful. Nici nu cred ca iti poti permite sa renunti la concediul de Craciun si Revelion si sa iti iei vacanta mai incolo . Mai e o categorie , cea a norocosilor care isi programeaza concediul in extra sezon : vara in mai si iarna in ianuarie. Putin sacrificiu in perioada dintre 26 – 30 decembrie dar daca e sa calculezi cu siguranta merita.

Pe de alta parte putem observa din punctul de vedere al agentiilor faptul ca, stiind ca in general romanii isi cheltuie banii de Sarbatori pe calatorii si mancare, pluseaza in aceasta perioada. De aici si reducerile substantiale de dupa sarbatori practic datorita revenirii la normal a preturilor.

Intrebarea e de ce de ex putem sa avem pe perioada verii sezon din mai pana in august iar la munte avem doar de Sarbatori ? Raspunsul este exact aceasta perioada a concediilor. Daca in vara iti poti lua liber cam oricand in perioada aia , iarna toata lumea isi concentreaza vacanta atunci .

Asa ca , daca vreti sa scadem preturile de Revelion luati-va concediu in ian – aprilie sau hai sa renuntam la munca si ” fiecare zi s-o facem sarbatoare ” :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>