Planul ANAT anti criza

Si iata ca o data cu schimbarea Guvernului ( da, stiu , scuzati-ma ca va reamintesc faptul ca sunteti guvernati de Boc :) ) se pare ca Premierul Acrobat va avea parte de un lobby puternic de la ANAT. Intentiile de altfel onorabile ale planului ascund niste mizerii obisnuite.

Vrem bani e scris cu litere de o schioapa pe fruntea lor si planul ANAT straluceste prin acest slogan. Sa nu va mai aduc aminte de vechea campanie prin care s-au pierdut 3 mil Eur si o alta mare spaga acoperita de sponsorizare .

In acest moment avem parte si de o alta campanie de promovare de data asta fiind vorba despre toata tara, o imagine oricum incapabila de a o schimba cineva cand unii incearca sa spuna ce bine e la noi si ce bine o ducem iar altii renunta la stabilitate sau se intorc la FSN.

Ce-ar fi daca in loc sa aruncam zeci de milioane de euro in buzunarele sponsorilor politici i-am cheltui pe infrastructura, pe subventii pentru oamenii care nu-si permit sa viziteze toata tara sau in general pe cresterea calitatii serviciilor ? Indiscutabil daca banii ar fi cheltuiti cu cap am avea parte de multe beneficii dar experientele anterioare ne spun ca se arunca sume foarte mari pe 2- 3 spot-uri pe niste televiziuni mai mari de prin afara , care ne fiind sustinute de o campanie serioasa isi pierd efectele in loc sa investim intr-un brand de tara serios sau daca nu ne facem reclama macar in servicii fiindca serviciile de calitate isi fac reclama singure.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>