Ce aduce Mos Nicolae ?

Probabil ca multa lume a fugit dimineata sa vada ce le-a pus in ghete, bocanci, pantofi cu toc, papuci de casa, adidasi Nike :-P sau alte ustensile de transport vestitul Mos Nicolae. La mine a venit cu o nuielusa si cu ceva deosebit. O intrebare care ma macina …
Se spune in popor ca de astazi incepe iarna si Mosul isi scutura barba asa ca ar trebui sa ninga. Dupa cum vedem cu totii afara zapada lipseste cu desavarsire. Ne-au disperat pe noi soferii ca la sfarsitul lui nov va fi zapada dar iata ca am scapat pe moment si , daca n-am avea calendarul , ne-am bucura ca vine primavara.

Intrebarea cea mai dura este ce va fi in Romania la munte daca de Craciun nu vom avea zapada ? In momentul acesta pistele noastre de ski depind exclusiv de Bunul Dumnezeu ca sa poata functiona caci cele 2 – 3 tunuri de zapada nu pot acoperi tot spatiul necesar asa incat sa se poata skia sau da cu sania cum trebuie.

Mos Craciun asadar dragii mei ne aduce in locul cadourilor multe intrebari despre Sarbatori. Sa fim optimisti insa, oricat de rau ar fi gasim noi o solutie :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>