2008 cel mai rece an al deceniului

Iata ca avem confirmarea ca incalzirea globala cauzata de om este de fapt o mizerie mediatica. Raportul publicat de Met Office evident ca nu poate fi de acord cu asta dar, cum meseria lor este sa masoare si nu sa comenteze, au fost obligati sa recunoasca. Au introdus de final asa … mai “for the people ” ideea ca totusi e posibil ca din 2015 sa avem temperaturi crescute si sa “constientizam efectele “.

Nu va mai invinovatiti

2 thoughts on “2008 cel mai rece an al deceniului

  1. Geologul

    Totusi, ma asteptam la un filmulet de genu asta macar sa deseneze o raza care dupa ce este reflectata de Pamant se duce inapoi in spatiu http://www.geocities.com/sjcenglishfvp/greenhouse-effect.jpg. Observ ca insista pe ideea ca sunt foarte multi bani implicati in cercetari pe urma incalzirii globale, da asta nu insemna ca nu exista deoarece sunt multe chestii care exista si in care se baga foarte multi bani (cum ar fi campania electorala :P). De asemenea temperatura medie a aerului dintr-un an nu e asa relevanta avand in vedere ca temperatura medie a tutor elementelor e implicata in incalzirea globala, adica ar fi bine sa se mai aminteasca si de apa care am inteles ca ar avea niste circuite de vreo cativa ani fiind vorba de curenti foarte lenti.
    Concluzia ar fi ca eu nu sunt gata sa-mi arunc planurile pentru generatorul eolian din fundul curtii si astept dovezi mai serioase decat o mana de atei ai incalzirii globale si un an cu temperaturi mai scazute. Oricum, astept atei si ai altor fenomene sa-si exprime pe YouTube ideile.

  2. admin Post author

    Salut Geologul, ai dreptate , sunt multe lucruri ascunse din interese financiare. Nici eu nu zic sa nu incercam sa pastram cat mai mult verde in jurul nostru dar de aici pana la a creea o campanie generala cu sloganul ” nu mai consumati petrol ca mor de cald generatiile viitoare ” e jenant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>